ZAPOČEO JE “TJEDAN DJETETA” U KNINU…

Grad Knin i Dječji vrtić „Cvrčak“  povodom Međunarodnog tjedna djeteta  organiziraju besplatne radionice i predstavu za svu djecu grada Knina pod motom “Mi smo taj svijet”.
Aktivnostima za djecu želimo dati poseban značaj najmlađima u našoj zajednici i na prigodan način poslati široj javnosti poruke o važnosti dječjih potreba i prava.

Grad Knin je grad djece i može se pohvaliti kvalitetnim sadržajima od odgojno-obrazovnih ustanova u kojima djeca stječu znanja i vještine potrebne za svakodnevne životne situacije pa do udruženja koji se bave kvalitetom slobodnog vremena djece.
Druženje djece i odraslih kroz planirane sadržaje ima za cilj povezivanje svih čimbenika u gradu Kninu koji daju doprinos u kvaliteti življenja dječjih prava.

Pozivamo svu djecu i njihove obitelji da se pridruže raznovrsnim aktivnostima kako bi zajedno zakoračili u svijet dječje igre i veselja.

U SRIJEDU 5.10 U 16 h DOĐITE NA TRG I UŽIVAJTE U RAZNOVRSNIM RADIONICAMA, A U ČETVRTAK 6.10. U 17h U DOM HV-a, NA BESPLATNU LUTKARSKU PREDSTAVU “TKO SAM, ŠTO SAM”

 
20161003_071453 plakat-mtd-1