Međunarodni tjedan djeteta

OBAVIJEST

Dječji vrtić “Cvrčak” Knin sljedeći tjedan prigodnim programom obilježava u suorganizaciji s Gradom Kninom.

Zahvaljujući zajedničkoj suradnji i optimizmu brojnih suradnika vrtića i ove godine osmišljen je bogat program za djecu kroz nekoliko dana. Tjedan će započeti posjetom Gradonačelniku i gradskoj upravi gdje ćedjeca imati priliku iznijeti svoja mišljenja, ideje i prijedloge za veselo djetinjstvo.

Program se nastavlja u utorak  i srijedu, 3. i 4. listopada, u 16:00, na Trgu Ante Starčevića, s brojnim kreativnim, ekološkim, tradicionalnim, sportsko- rekreativnim i edukativnim radionicama za djecu.

U petak 6. listopada, u 10:00 sati, POU Knin organizira kazališnu predstavu za školsku i vrtićku djecu u sklopu XI Tjedna cjeloživotnog učenja, a u 17:00 sati, u Domu HV, pod pokroviteljstvom Grada Knina za svu djecu prikazat će se kazališna predstava “Ježeva kućica”.

Sve radionice na Trgu Ante Starčevića i kazališna predstava “Ježeva kućica”u Domu HV otvorene su i besplatne za sve posjetitelje. Ovim putem DV “Cvrčak” poziva sve roditelje, obitelji i prijatelje djece da se pridruže obilježavanju tjedna u kojem je naglasak stavljen na djecu jer ona su naše najveće bogatstvo.

Ravnateljica

Anita Ercegovac