Božićne aktivnosti

Sv. Nikola u vrtiću

 

Od ranog jutra djeca s nestrpljenjem iščekuju dolazak Sv. Nikole. Nakon razgovora i pjesme uslijedila je potraga za čizmicom i poklonima.

 

 

Božićni vlak

 

Ove godine, u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom, organizirali smo putovanje vlakom za sve predškolce iz vrtića. Putovanje je trajalo do Drniša i natrag. Uz Djeda Božićnjaka i njegovog vilenjaka, djeca su uživala uz prigodne pjesme. Radost putovanja upotpunili su pokloni koje im je uručio Djed Božićnjak.

 

 

 

Sijanje božićne pšenice

 

Povodom dana Svete Lucije djeca su sijala božićnu pšenicu, a kako je to izgledalo, možete vidjeti u nastavku.

 

 

 

Božićni koncert

 

Nakon dvije godine pauze, napokon smo uspjeli održati božićni koncert pod nazivom „Božić dolazi“. Koncert je održan u dvorani studentskog centra „fra Lujo Marun“. Roditelji, braća i sestre, bake i djedovi, došli su podržati naše predškolce u svom izlaganju prekrasnih božićnih poruka. Predškolci iz centralnog objekta CVRČAK, P.O. Radost, P.O. Visibaba, P.O. Maslačak i P.O. Tratinčica razveselili su sve prisutne svojim recitalima, dramatizacijom i plesom. Kako je to izgledalo, možete vidjeti u idućim fotografijama.

 

 

 

Božićno druženje u P.O. Sunce

 

U P.O. Sunce u Biskupiji održano je božićno druženje na kojem su djeca svojim recitalima i plesnim točkama razveselili svoje roditelje u vrijeme Božića.